top of page

Alarmni sistemi

Alarmni ili protivprovalni sistemi su kreirani za detekciju neovlašćenog upada u objekat ili neku drugu oblast i blagovremeno signaliziranje o nepoželjnim delovanjima. Ugrađuju se u poslovne svrhe radi zaštite imovine i poverljivih podataka, ali se koriste i za privatne svrhe, a sve u cilju sprečavanja potencijalne opasnosti. 

U današnje vreme, gotovo da ne postoji kompanija koja nije zaštitila svoju imovinu, odnosno dokumentaciju i podatke koji se nalaze unutar objekta. Za svaku delatnost, protekcija objekta je neophodna, bilo da se radi o prodavnici, kancelariji, ili fabrici. 

U privatne svrhe, alarmni sistemi imaju za svrhu zaštitu od razbojništva i krađa. Upravo iz tih razloga se ugrađuju alarmi kako bi se lopovi odgovorili do napada.

Dvadesetčetvoročasovni monitoring obezbeđujemo na način da Vas alarmni sistem može obavestiti ukoliko je neko nedozvoljeno ušao u zaštićeni objekat.

Dobro odabran bezbednosni sistem omogućiće Vam mir, obezbediće sigurnost porodice i zaštititi Vašu imovinu. Postoje razne vrste sistema, koji su namenjeni za različite vrste objekata. Alarmni sistemi iz naše ponude su pažljivo dizajnirani, instaliraju se na profesionalan način, i garantuju potpunu zaštitu objekta.

Usluge koje nudimo našim klijentima su: 

  • Prodaja

  • Montaža

  • Održavanje


Posebno važna stvar unutar usluga jeste kontrola pristupa i evidencija radnog vremena za sva pravna lica.


Sarađujemo sa svim brendovima, i prilagođavamo se potrebama naših klijenata. Uz dugogodišnje iskustvo, odabraćemo pravi sistem za Vas!

Stručni tim naše kompanije pomoći će pri odabiru sistema, te odabrati najbolji sistem za Vas.

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

bottom of page