top of page

Sistemi video nadzora

Sistemi za video nadzor su postali neophodni u današnje vreme, kako u poslovnim, tako i u privatnim objektima. Oni ne pružaju samo sigurnost, već su i efikasni u delovanju kao sredstvo za odvraćanje provalnika. Takođe, predstavljaju i tehničku zaštitu ljudi i imovine koji beleži sve što sutra može biti od velikog značaja ukoliko se provala dogodi.

Ceo sistem sastoji se od kamera, opreme za skladištenje i prikazivanje video materijala i kablova pomoću kojih su sve komponente povezane. Podrazumevana je međusobna kompatabilnost opreme, jer će u suprotnom krajnji rezultat biti loš kvalitet video materijala.

Kamere se dele prema raznim kriterijumima: Koja je rezolucija videa koji kamera može da snimi, ugao obuhvatanja, snimanje u mraku (noćni režim rada), da li je otporna na udarce, da li je vodootporna, i od kog je materijala sastavljena.

Sve su to karakteristike koje treba uzeti u obzir i naravno odrediti one koje su bitne prema sopstvenim potrebama.  Prilikom projektovanja, osluškujemo potrebe klijenata, te pravimo idejno rešenje namenjeno za datu potrebu.  

Nudimo protekciju kako poslovnih, tako i privatnih objekata. Unutar iste, usluge koje pružamo našim klijentima su:

  • Prodaja

  • Montaža

  • Održavanje

Sarađujemo sa svim brendovima, i prilagođavamo se potrebama naših klijenata. Uz dugogodišnje iskustvo odabraćemo pravi sistem za Vas!

KONTAKTIRAJTE NAS

bottom of page