top of page
Networking

UPOZNAJTE NAŠE PARTNERE

Uspešna saradnja sa našim dugogodišnjim partnerima, sa kojima zajedno nastupamo prema klijentima i na projektima, jedan je od glavnih razloga za veliki broj uspešno realizovanih projekata. Saradnja sa renomiranim partnerima nam omogućava da odgovorimo na svaki zahtev naših klijenata.

Velika mreža naših saradnika širom Srbije koji imaju svoje preduzetničke radnje, kao i mala i mikro preduzeća, obezbeđuje apsolutnu pokrivenost na nivou cele Srbije,  te  smo u mogućnosti da odgovorimo na sve potrebe naših klijenata u najkraćem mogućem roku.

ComTrade-logo.jpg

Comtrade System Integration je usmeren na pružanje pomoći kompanijama svih veličina u procesima koji vode ka unapređenju rezultata i poboljšanju efikasnosti kroz primenu naših inovativnih integracionih servisa.

Aigo.png

Jedna od vodećih domaćih kompanija u oblasti printinga i integracije poslovnih sistema. Na tržištu Srbije i regiona AIGO uspešno posluje i pokretač je inovativnih rešenja više od 10 godina.

Vesta Capital logotip.jpg

Kompanija Vesta capital započinje sa svojim radom 2016 godine, i ubrzo postaje lider u svojoj oblasti. Tim je sačinjen od kvalitetnih i iskusnih profesionalaca, koji se trude da svojim klijentima pruže adekvatna rešenja i usluge iz različitih oblasti informacionih tehnologija. 

ras it.jfif

Konsultantska kompanija za cyber security  koja nudi softverska rešenja za procenu bezbednosti kako bi podržala razvoj sigurnijih sistema, mreže, web lokacija, aplikacija i web usluga.

bottom of page