top of page

Telefonska instalacija i oprema

Landline Earpiece

Tane Tel se bavi projektovanjem, prodajom, montažom i održavanjem telefonskih sistema i obezbeđuje svojim klijentima rešenja koja najbolje odgovaraju njihovim potrebama. U našoj ponudi imamo telefonske sisteme renomiranih proizvođača, namenjenih za sve vrste preduzeća, kao i za kućnu upotrebu. Shodno dugogodišnjem iskustvu, pružamo našim klijentima najbolju moguću podršku i savete koji će Vam pomoći da izaberete model i konfiguraciju telefonske centrale. Izradićemo rešenje koje je u skladu sa brojem i vrstom vaših postojećih ulaznih linija i potrebanim brojem/vrstom lokala.
 

Telefonske centrale omogućavaju funkcionisanje lokalne telefonske mreže unutar firme, gde korisnici razgovaraju međusobno na lokalnim linijama, a dele jednu ili više izlaznih linija za razgovore van firme. Oprema i uređaji za telefonske instalacije podrazumevaju: 

  • Ormani i kutije

  • Instalacione cevi i pribor

  • Instalacioni kanali i pribor

  • Pribor za nastavljanje i završavanje kablova i provodnika

 

Naš iskusan tim kvalitetno i brzo izvodi telefonske instalacije sa adekvatnim instalacionim telefonskim kablovima. Telefonsku instalaciju izvodimo od PTT izvoda do poslovnog prostora ili stana. Osluškivajući potrebe naših kupaca, izvodimo telefonske instalacije od objekta do telefonske utičnice ili do kućne telefonske centrale.

Tane Tel je prepoznatljiv po projektima montaže i implementacije telefonskih centara i call centra (call centar i operativni centar AMSS). 

KONTAKTIRAJTE NAS

bottom of page