top of page
Business Meeting
O nama

Osnovani smo 2003. godine kao preduzetnička radnja a naš imidž smo gradili preko preporuka kao pouzdan partner koji je tu za klijenta kada je neophodno i na koga se svaki naš partner možete osloniti. Tokom godina smo radili na mnogim značajnim objektima kao podizvođači i tako sticali iskustva, jačali svoj tehnički i kadrovski kapacitet.

Zbog povećanog obima posla i mnogobrojnih novih projekata a na zahtev naših dugogodišnjih klijenata, 2019. godine smo osnovali TANE TEL doo kao logičan nastavak našeg rasta i razvoja. Opremljeni smo  svim potrebnim alatima i uređajima koji garantuju kvalitetno izvođenje svih neophodnih radova koje klijenti od nas zahtevaju. Posebno smo ponosni na veliku mrežu svojih saradnika širom Srbije koji imaju svoje preduzetničke radnje i mala i mikro preduzeća, tako da u svakom kraju naše zemlje imamo pouzdanog  partnera koji može da odgovori na sve potrebe naših klijenata u najkraćem mogućem roku.

Bavimo se izvođenjem svih vrsta sistema slabe i jake struje - od projektovanja do izvođenja radova po sistemu ključ u ruke. Sa velikim brojem naših saradnika posedujemo odgovarajuće licence za izvođenje a zatim i kasnije, održavanje sistema video nadzora i alarmnih sistema, računarskih mreža, telefonskih instalacija i drugih telekomunikacionih  sistema...

bottom of page